Ambulanţă era parcată în zona Pieţei Centrale

Trei pietoni, un copil şi doi adulţi, au ajuns pe patul de spital după ce s-au pus în pericol,  pe şosele circulate din judeţul Galaţi. 

În primul caz, o fată de 10 ani, din Cudalbi, a încercat să traverseze drumul judeţean care trece prin comună, fără să se asigure, în fugă. A nimerit în calea unei maşini condusă de un tânăr de 31 de ani, alegându-se cu multiple răni. Fetița a fost transportată la spital, unde a şi rămas internată.

În aceeași zi, şi un gălăţean de 22 de ani, care a traversat o stradă din Micro 19 printr-un loc nemarcat şi fără a se asigura în prealabil, a ajuns pe mâinile medicilor.
Acesta a fost acroşat de o maşină condusă de un tânăr de 25 de ani. Pietonul s-a ales cu leziuni, fiind transportat la spital. Poliţiştii au confirmat că victima avea o alcoolemie de 1,24 la mie în aerul respirat, ceea ce, mai mult ca sigur, a favorizat producerea incidentului.

Tot la spital, rănit şi în stare de ebrietate, a ajuns şi un al treilea pieton lovit din vina sa.
Acesta, un bătrân de 70 de ani, mergea în zig-zag pe marginea DE 581 între Tecuci şi Munteni și a fost acroşat de o autoutilitară.
Pietonul turmentat a fost dus la spital şi internat pentru îngrijiri medicale.

În cazurile de mai sus, au stabilit poliţiştii, şoferii implicați nu consumaseră alcool. În toate cele trei situaţii, s-au întocmite dosare peale pentru vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentEchipa de futsal United Galați a renunțat la doi jucători străini
Articolul următorO gălățeancă, printre cei mai buni studenți ai anului în Europa