Trei gălăţeni răniţi în urma unor accidente rutiere petrecute pe raza judeţului

Trei gălăţeni au fost răniţi în urma unor accidente rutiere petrecute pe raza judeţului, în după-amiaza zilei de luni, 3 decembrie.

Primul dintre acestea s-a petrecut la ora 14.10, în comuna Măstăcani, la intersecția cu DJ 255. Un bărbat de 45 ani, din comuna Slobozia Conachi, care conducea un autotractor cu semiremorcă, a virat la stânga, fără să se asigure, lovind un autoturism care se angajase în depășire. Conform poliţiştilor, şoferul autoturismului lovit, în vârstă de 35 ani, nu a fost atent la manevra efectuată de conducătorul autotractorului.

În urma incidentului, cele două autovehicule au fost avariate, iar o femeie de 33 ani, pasageră în autoturism, a fost rănită şi a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Câteva ore mai târziu, în jur de 17.05, un apel de urgență 112 a sesizat producerea unui accident rutier pe strada Prelungirea Brăilei din municipiul Galaţi. La fața locului, polițiștii au constatat că un gălăţean de 42 ani, care-şi conducea maşina pe strada menționată, a lovit autoturismul din fața sa, din cauza nerespectării distanței regulamentare.

În urma impactului, șoferul mașinii lovite, un bărbat de 36 ani, a fost transportat la spital pentru investigații medicale. Ulterior, la Urgenţe s-a prezentat și o femeie de 34 ani, pasageră pe locul din dreapta față al aceluiaşi autoturism, dar cei doi nu au necesitat internarea. Polițiștii efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentUniversitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, decorată de preşedintele României
Articolul următorPatru gălăţeni au murit, în ultimele zile, din cauza gerului năprasnic