Patru gălăţeni au murit, în ultimele zile, din cauza gerului năprasnic

Patru gălăţeni au murit, în ultimele zile, din cauza gerului năprasnic, în condiţiile în care temperaturile nocturne în această perioadă s-au situat mult sub zero grade. Cele patru victime, trei bărbaţi şi o femeie, au rămas peste noapte în frig, toate decesele fiind determinate de hipotermie.

Astfel, un bărbat în vârstă de 48 de ani, dintr-o comună din judeţ, a murit din cauza frigului, în propria casă, conform unui comunicat al Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi. În acelaşi timp, o femeie de 71 de ani, tot de la ţară, bolnavă de demenţă, a căzut într-un şanţ cu apă, unde a fost găsită decedată.

În zona Tecuci, un bărbat fără adăpost, în vârstă de 72 de ani, a fost găsit pe stradă în stare foarte gravă şi a fost transportat la spital, dar medicii nu au mai putut să-i salveze viaţa. Cea de-a patra victimă a fost un bărbat de 67 de ani, din municipiul Galaţi. Găsit pe stradă, acesta a fost dus, în comă, la Unitatea de Primiri Urgenţe, dar şi-a găsit sfârşitul pe patul a Spitalului Judeţean.

Articolul precedentTrei gălăţeni răniţi în urma unor accidente rutiere petrecute pe raza judeţului
Articolul următorEchipa gălățeană de baschet masculin a câștigat derbiul Grupei C