În decurs de doar trei zile, trei bărbați au fost prinși în flagrant în timp ce furau lemn din două păduri aferente unor comune gălățene.

Pe 7 decembrie a.c., în jurul orei 12,00, polițiștii posturilor de poliție Movileni și Cosmești au depistat, în flagrant, un bărbat de 47 ani, din comuna Movileni, în timp ce smulgea arbori esență ulm, de pe o suprafață împădurită aparținând Cantonului 2 Movileni, Ocolul Silvic Tecuci.

Cei opt arbori smulși, cu dimensiuni la cioată cuprinse între 6 și 10 cm, au fost lăsați în custodia Ocolului Silvic Tecuci, polițiștii întocmind dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori și furt de material lemnos.

Pe 10 decembrie a.c., în jurul orei 11,10, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Tecuci au fost sesizați cu privire la faptul că mai multe persoane taie cu drujba salcâmi, dintr-o parcelă de pădure aparținând Primăriei Gohor.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au surprins, în flagrant, doi bărbați de 42 și 48 ani, ambii din comuna Gohor, în timp ce tăiau cu o drujbă crengi și vârfuri de arbori esență salcâm, părțile de la baza acestora nefiind găsite la fața locului. Polițiștii au numărat 43 de cioate de arbori esență salcâm, cu diametre cuprinse între 10 și 20 cm, întocmind, în cauză, dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori și furt de material lemnos.

 

Articolul precedentGalaţiul va cumpăra 18 tramvaie fabricate la Arad
Articolul următorTrei răniți, în două accidente produse, din cauza poleiului, pe același drum