Trei răniți, în două accidente la indigo, produse, din cauza poleiului , în același timp, pe același drum din județul Galați.

Pe 10 decembrie a.c., pe D.J. 251, Valea Mărului – Cudalbi, s-au produs două accidente rutiere, ambele cauzate de neadaptarea vitezei la condițiile de drum, acesta fiind acoperit cu polei.

Primul accident s-a produs, potrivit polițiștilor, în jurul orei 08,50, când o femeie de 48 ani, din comuna Cudalbi, aflată la volanul autoturismului, a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Atât aceasta, cât și o pasageră, în vârstă de 47 ani, care călătorea pe scaunul din dreapta față, au suferit vătămări corporale, fiind transportate la spital.

În același timp, la câteva sute de metri distanță, un alt conducător auto de 28 ani, din comuna Cudalbi, circulând cu viteză necorespunzătoare condițiilor de drum, a pierdut controlul direcției, răsturnându-se, de asemenea, cu autoturismul în afara șoselei. În urma incidentului a rezultat rănirea unui bărbat de 71 ani, aflat în mașină, acesta fiind condus la spital pentru îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.

În ambele cazuri, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentTrei bărbați, prinși la furat lemne din pădure în județul Galați
Articolul următorBaschetbaliştii gălăţeni au câştigat şi au revenit pe primul loc