Echipa Sporting Lieşti a spulberat formaţia CS Şcolar Tecuci, în ultimul amical disputat, sâmbătă, în deplasare, înainte de startul campionatului Ligii a III-a de fotbal.

Gruparea din Lieşti şi-a încheiat seria meciurilor de verificare din campania de pregătire a noului sezon printr-o victorie cu scorul de 7-0 (4-0), în faţa „şcolarilor” din Tecuci, care s-au înscris, după mulţi ani de absenţă competiţională, în ediţia următoare a Ligii a IV-a.

Conform aşteptărilor, întâlnirea a fost clar dominată de formaţia antrenată Ionuţ Niculcea, ultima achiziţie a lieştenilor, Alin Nica, venit de Umbrăreşti, reuşind să înscrie trei goluri. Celelalte puncte ale oaspeţilor au fost semnate de Ticămucă, G. Dănăilă, Maftei şi Vârlan.

Sporting a început meciul de la Tecuci în următoarea componenţă: Vicol – Filimon, Dima, Maftei, Sevastian – Vârlan, Tudose – G. Dănăilă, Ticămucă, Nica – Mihu. Pe parcursul meciului au mai intrat: Bahnaşu, Hodorogea, Voicu şi Al. Dănăilă.

În prima etapă din Seria I a Ligii a III-a, Sporting Lieşti va juca, sâmbătă, în deplasare, cu Sănătatea Darabani. În ediţia anterioară a campionatului, lieştenii au debutat tot la Darabani, unde s-au impus cu scorul de 2-1.

Articolul precedentAglomeraţie de august la Serviciul de Pașapoarte din Galați
Articolul următorA doua sesiune a bacalaureatului începe luni, cu proba scrisă la limba română