Aglomeraţie de august la Serviciul de Pașapoarte din Galați, cu sute de persoane la coadă, program de lucru prelungit, dar şi cu programări online.

În special cetăţenii stabiliţi în străinătate, aflaţi în concediu în ţară în luna august, aşteaptă la ghişeele Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Galaţi. În fiecare dimineaţă se formează cozi, „căpşunarii” dorind să-şi rezolve cât mai repede problemele legate de acte.

Peste trei sute de oameni sunt „rezolvaţi” zilnic, iar serviciul nu se mai blochează ca în anii trecuţi, datorită noului sistemul de programări online. În acelaşi timp, instituția lucrează la capacitate maximă, programul de lucru a fost prelungit, s-a muncit chiar și în zilele libere (16 și 17 august), iar cei 19 salariați nu au voie să-şi ia concedii în luna august.

„Luna august este de foc la Pașapoarte. Marți am avut un vârf de 364 de persoane, luni au fost 330, oricum sunt peste 300 zilnic. Toată lumea este la muncă, pentru că trebuie să facem față solicitărilor”, a declarat Aurelian Păduraru, şeful Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Galaţi.

Articolul precedentPatru oferte pentru transformarea punctelor termice în centrale de cartier
Articolul următorSporting Lieşti a spulberat Tecuciul, în ultimul amical înainte de startul campionatului