Şoferi din satele gălăţene, prinşi beţi la volan de către poliţişti. La Ghidigeni, unul dintre ei a pierdut controlul volanului, intrând cu maşina într-un gard.

Pe 28 septembrie a.c., în jurul orei 11,55, la Tecuci, pe strada Ştefan Petică, polițiștii rutieri tecuceni au depistat un bărbat de 41 de ani, din comuna Ivești, aflat la volan sub influența alcoolului.

Întrucât aparatul etilotest a înregistrat valoarea de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

În aceeaşi zi, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Rădești au oprit în trafic, la Cuca, un autoturism condus de un bărbat de 27 de ani care mirosea a alcool. La etilotest, a rezultat valoarea de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferului i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

În jurul orei 18,00, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Liești au oprit în trafic, pe o stradă din comuna Piscu, un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 23 de ani.

La control,  polițiștii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. I-au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Cu maşina în gard la Ghidigeni 

Tot pe 28 septembrie, ora 23,45, polițiștii tecuceni au primit un apel la 112 despre un incident la Ghidigeni. Un tânăr condusese o autoutilitară pe un drum public din comuna Ghidigeni și pierduse controlul direcției, oprindu-se într-un gard.

La fața locului, polițiștii au constatat că tânărul de 23 de ani se afla sub influența alcoolului. Aparatul etilotest a înregistrat valoarea de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ca urmare, acesta este cercetat acum pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Astă noapte, doi şoferi în offside la Independenţa şi Piscu

La data de 30 septembrie a.c., în jurul orei 01.10, polițiștii Serviciului Rutier Galați au depistat pe o stradă, din comuna Independența, la volanul unui autoturism care circula dinspre D.N. 25, un bărbat, de 32 de ani, din aceeași localitate, aflat sub influența alcoolului. La testarea alcoolscopică acesta a prezentat valoarea de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care polițiștii i-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 30 septembrie a.c., în jurul orei 00.30, un echipaj din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Liești a efectuat semnal de oprire pentru un autoturism care circula pe raza comunei Piscu. Întrucât conducătorul auto a ignorant aceste semnale, continuându-și deplasarea, polițiștii au urmărit autoturismul și, după scurt timp, l-au oprit pe strada Haiduc Goga, din aceeași localitate.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat, de 37 de ani, posesor de permis auto, dar care emana halenă alcoolică. Fiind testat alcoolscopic, a prezentat o concentrație alcoolică de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul este cercetat acum pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

 

Articolul precedentŞoferi prinşi în trafic prin Galaţi, beţi la volan şi fără permis
Articolul următorAproape 15.000 de studenţi vor învăţa anul acesta la universităţile gălăţene