Şase case din Iveşti, debranşate de la curent cu ajutorul poliţiştilor

Şase case din Iveşti au fost debranşate de la curent cu ajutorul poliţiştilor, în cadrul unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii furtului de energie electrică.

Acţiunea, desfăşurată marţi, de 16 poliţişti gălăţeni şi 15 angajaţii „Electrica Distribuție Muntenia Nord” SA – Sucursala Galați, a vizat infracţiunile de furt de energie electrică din comuna gălăţeană. Timp de patru ore, în intervalul 9.30 – 13.30, oamenii legii şi electricienii au verificat legalitatea racordării iveştenilor la sistemul de distribuție a energiei electrice.

Cu această ocazie, au fost depistate şase persoane care s-au racordat la reţea prin folosirea unor instalații artizanale, sustrăgând astfel energie electrică pentru alimentarea locuințelor. În urma verificărilor au fost întocmite şase dosare de cercetare penală, fiind constatată săvârșirea a 12 infracțiuni, şase de folosire a unor instalaţii clandestine şi alte şase de furt de energie electrică.

La descinderi au participat angajaţi de la Serviciul de Ordine Publică, Serviciul de Poliție Rutieră, Secția 3 Poliție Rurală Liești, Inspectoratul de Jandarmi Județean şi Serviciul pentru Acțiuni Speciale.

Articolul precedentAl 15-lea caz de gripă confirmat la Galaţi în acest sezon rece
Articolul următorDoi răniţi într-un accident cauzat de neacordarea de prioritate