Doi răniţi într-un accident cauzat de neacordarea de prioritate

Doi gălăţeni au fost răniţi, în cursul după-amiezii de luni, într-un accident cauzat de neacordarea de prioritate într-o intersecţie.

Coliziunea le-a fost semnalată poliţiştilor de la Rutieră în jurul orei 14.00, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112. La faţa locului, intersecţia străzilor Alexandru Carnabel şi Melchisedec Ştefănescu, oamenii legii au făcut primele constatări.

Din verificări, a rezultat că un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 37 ani, din municipiul Galați, nu a acordat prioritate unei maşini care circula regulamentar. În urma impactului dintre cele două vehicule, șoferul celui de-al doilea autoturism și un pasager din prima maşină au fost răniţi. Cei doi, ambii în vârstă de 44 ani, au suferit mai multe leziuni, fiind transportați la spital, pentru a le fi acordate îngrijiri medicale.

Testarea alcoolscopică la care au fost supuşi şoferii a relevat că niciunul dintre ei nu băuse înainte de a se urca la volan. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentŞase case din Iveşti, debranşate de la curent cu ajutorul poliţiştilor
Articolul următorNouă kilograme de tutun aromatizat, confiscate de poliţiştii gălăţeni