Nouă kilograme de tutun aromatizat, confiscate de poliţiştii gălăţeni

Nouă kilograme de tutun aromatizat, ascunse sub bancheta unui autoturism Mercedes, au fost confiscate la Măstăcani de poliţiştii de frontieră gălăţeni.

În timpul unei misiuni specifice, polițiştii din cadrul Sectorului Foltești au oprit pentru control un autoturism Mercedes Vito, înmatriculat în Bulgaria. La volanul maşinii se afla un tânăr în vârstă de 29 ani, cu dublă cetățenie, bulgară și moldovenească.

În urma efectuării unui control amănunțit asupra autoturismului, oamenii legii au descoperit, ascunse sub banchete, 18 cutii cu tutun aromatizat, de câte 500 de grame fiecare. Întreaga cantitate de tutun, în valoare de 428 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia.

Articolul precedentDoi răniţi într-un accident cauzat de neacordarea de prioritate
Articolul următorFotbaliştii Oţelulului fac spectacol în cantonamentul din Spania