S-au pus în vânzare biletele pentru turneul internaţional de box „Centura de Aur – Nicolae Linca”, care se va desfăşura în acest an la Galaţi, pe ringul instalat în Patinoarul Artificial.

Tichetele pot fi achiziţionate de la casele de bilete ale Patinoarului „Dunărea”. Prețul tichetului de acces pentru o zi este de 10 lei.

Ediţia din 2018 a turneului internaţional de box „Centura de Aur – Nicolae Linca” va avea loc, pentru prima dată, la Galaţi, în perioada 26-29 septembrie. În premieră la „Centura de Aur”, anul acesta vor avea loc şi dispute de box feminin, la cinci categorii de greutate.

150 de participanţi din toată lumea

La competiţie şi-au anunţat participarea aproximativ 150 de pugilişti, din toată lumea. Cele mai puternice delegaţii se anunţă a fi cele din Cuba, Rusia, Germania, Polonia, Marea Britanie şi Bulgaria. Din păcate, în ring nu va urca niciun localnic, pentru că la Galaţi nu mai există de ani de zile niciun club de box cu secţie de seniori.

Din delegația României vor face parte, printre alţii, campionul mondial APB Mihai Nistor și dublii campioni europeni Robert Jitaru și Andrei Arădoaie. Invitați de onoare ai turneului vor fi pugiliștii profesionişti gălățeni Lucian Bute și Cristian Ciocan.

Programul galelor

În primele două zile, 26 şi 27 septembrie, sunt programate câte două gale, în intervalele orare 15.00 – 18.00 şi 19.00 – 21.00. Semifinalele vor avea loc vineri, 28 septembrie, în reuniuni de câte două ore, programate la 15.00 şi 19.00. Finala se va disputa sâmbătă, 29 septembrie, de la ora 14.00, și va fi transmisă de TVR.

Primăria municipiului Galați a alocat suma de 403.300 lei, de la bugetul local, pentru organizarea și desfășurarea turneului, cu precizarea că aceasta este suma maximă ce poate fi acordată, în funcție de cheltuielile necesare.

Articolul precedentOțelul Galaţi rămâne sigura echipă din Liga a III-a fără gol primit
Articolul următorEchipa de volei masculin CSM Arcada Galaţi a câştigat „Cupa Steaua”