Oțelul Galaţi rămâne sigura echipă din Liga a III-a fără gol primit

Gălăţenii s-au impus, sâmbătă, cu scorul de 1-0 (1-0), în deplasare, în faţa formaţiei CSM Bucovina Rădăuţi

SC Oțelul Galaţi rămâne sigura echipă din Liga a III-a fără gol primit, după ce s-a impus, sâmbătă, cu scorul de 1-0 (1-0), în deplasare, în faţa formaţiei CSM Bucovina Rădăuţi.

Meciul de la Rădăuţi, din etapa a cincea a Ligii a III-a de fotbal, a fost decis în minutul 18, de golul lui Andrei Antohi. Disputată pe un teren denivelat, partida a fost dominată în prima ei parte de gălăţeni, care au şi reuşit să înscrie. În repriza secundă, iniţiativa le-a aparţinut gazdelor, care însă n-au reuşit să concretizeze nicio acţiune. Jocul a fost, în general, destul de încâlcit, cu puţine faze de poartă, tipic pentru Liga a III-a.

Echipa gălăţeană a impresionat prin pregătirea fizică, atu care i-a permis să se impună în faţa unui adversar nu tocmai comod, care obţinuse trei victorii în primele patru runde. Merită menţionat jocul fără greşeală al celor doi fundaşi gălăţeni, care n-au lăsat să treacă nicio minge din multele aruncate spre careu de gazde.

Oţelul a început meciul de la Rădăuţi în alcătuirea: Iliescu – David, Puțanu, Ghiocel, Sălăgeanu – Iorga, Crihană, Moglan, Munteanu – Antohi, Cîrjan. Au mai intrat în joc: Matei, Codreanu, Stan şi Chiriac.

După cinci etape, Oţelul continuă să fie pe primul loc în Seria I, cu 13 puncte, golaveraj 10-0, fiind singura echipă din cele cinci serii ale Ligii a III-a în poarta căreia nu s-a înscris.

În etapa următoare, Oțelul va juca, pe teren propriu, cu ultima clasată, FC Botoșani 2, sâmbătă, 29 septembrie, de la ora 17.00. Botoşănenii au fost învinşi, în această rundă, pe teren propriu, de cealaltă echipă gălăţeană, Sporting Liești, cu scorul de 2-0.
Articolul precedentInvestiţii de circa 14 milioane de euro pentru modernizarea DJ 251
Articolul următorS-au pus în vânzare biletele pentru „Centura de Aur” de la Galaţi