Echipa de volei masculin CSM Arcada Galaţi a câştigat „Cupa Steaua”

Gălăţenii au învins formaţiile Dinamo (3-0), Steaua (3-0) şi SCM "U" Craiova (3-2)

Echipa de volei masculin CSM Arcada Galaţi a câştigat „Cupa Steaua”, turneu amical disputat în weekend la Bucureşti, după ce a învins principalele contracandidate la titlu în acest sezon.

Gălăţenii, antrenaţi de Nicu Harabagiu, au trecut în prima zi a turneului de formaţia Dinamo Bucureşti, cu scorul de 3-0 (25-22, 25-23, 25-23). Etapa a doua a adus în faţa Arcadei echipa gazdă, Steaua Bucureşti, în faţa căreia gălăţenii s-au impus tot la zero, pe seturi 25-23, 26-24, 25-21, după un meci foarte disputat.

Cea de-a treia întâlnire din cadrul turneului bucureştean a fost susţinută în faţa celor de la SCM „U” Craiova, echipă care s-a întârit cel mai mult în intersezon. Meciul a fost extrem de echilibrat, oltenii au câştigat primele două seturi, dar în cele din urmă Arcada a reuşit să se impună, cu scorul de 3-2 (19-25, 23-25, 25-17, 25-16, 15-12).

În celelalte meciuri ale turneului, Steaua a învins Craiova cu 3-2, oltenii s-au impus în faţa dinamoviştilor cu 3-2, iar gazdele au pierdut la Dinamo, tot cu 3-2. Astfel, clasamentul final a avut următoarea configuraţie: 1. Arcada, 2. Craiova, 3. Dinamo, 4. Steaua.

Echipa gălăţeană va mai disputa un turneu amical înainte de începerea campionatului. Este vorba de „Cupa Arcada”, programată la Galaţi, în perioada 3-5 octombrie, la care au fost invitate echipele CSM Bucureşti, Dinamo Bucureşti şi LPS Piatra Neamţ. Noul sezon al Divizia A1, în care gălăţenii au ca obiectiv câştigarea titlului, va începe pe 13 octombrie.

Articolul precedentS-au pus în vânzare biletele pentru „Centura de Aur” de la Galaţi
Articolul următorFotbalistele de la Universitatea, învinse greu de campioana României