Update: Judecătoria Galați a dispus măsură preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile față de toți cei 3 bărbați reținuți.

În data de 10.06.2021, în jurul orei 16.00, la sediul Secției 2 Poliție Galați au fost conduși de către lucrători din cadrul Poliției Locale, trei bărbați din municipiul Galați, cu vârstele de 32, 34 și 54 ani.

La scurt timp, la această unitate de poliție s-a prezentat un tânăr de 19 ani, din municipiul Galați, care a sesizat faptul că a fost agresat fizic de o persoană de sex masculin, în timp ce se afla pe strada Regiment 11 Siret, în zona complexului din cartierul Țiglina I.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul de 54 de ani care a fost condus la sediul secției ar fi prezumtivul autor al acestei fapte. S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările în care a fost comisă această faptă.

Totodată, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj de către bărbatul în vârstă de 32 ani asupra unuia dintre polițiștii din cadrul Poliției Locale Galați.

Cercetările au fost preluate de un procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați, iar după audiere, acesta a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Galați, urmând ca în cursul zilei de sâmbătă, 12 iunie 2021 Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați, să dispună măsurile legale.

Citește și Două persoane au fost internate la Spitalul de Psihiatrie “Elisabeta Doamna” pentru comportament agresiv

Sursa: Realitatea de Galati