Conflict cu înjunghieri la halda de zgură de lângă Combinatul Siderurgic din Galați, în seara zilei de joi, 18 martie, în jurul orei 19.30. Din primele informații, a fost o reglare de conturi între hoții de fier vechi, soldată cu rănirea gravă a mai multor persoane, una dintre victime fiind în stare critică.

Ancheta începută de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale al IPJ Galați a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați, în caz fiind deschis un dosar penal pentru tentativă de omor. 
Conflictul dintre hoții de fier vechi a degenerat în violență, moment în care participanții la încăierare au scos cuțitele și s-au înjunghiat. Două persoane au fost rănite, una dintre ele fiind în stare foarte gravă. Medicii legiști au stabilit că leziunile suferite i-au pus viața în pericol.
Participanții la conflictul de la halda de zgură, atât autorii, cât și victimele, au fost identificați. Principalii suspecți au fost audiați de polițiști și procurori și, cel mai probabil, vor fi reținuți.
”Spitalul Județean de Urgență Galați a sesizat poliția cu privire la faptul că, în unitatea de primiri urgențe, a fost adusă o persoană de sex bărbătesc care prezenta o plagă tăiată, la nivelul abdomenului. Polițiștii au mers la spital și, în urma verificărilor, au stabilit identitatea persoanei în cauză, un bărbat de 32 de ani, din comuna Sendreni. În urma unui conflict spontan, avut cu un alt bărbat, acesta i-ar fi aplicat victimei o lovitură cu un obiect ascuțit (posibil cutit), în zona abdomenului, după care ar fi fugit”, informează IPJ Galați.

Ancheta este continuată de Parchet.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentPolițiștii gălățeni au verificat ieri peste 1830 de persoane și 103 societăți comerciale
Articolul următorFără permis și sub influența drogurilor la volanul unui autoturism radiat din circulație, pus sub control judiciar de judecătorii gălățeni