La data de 18 martie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, alături de jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali, au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, de pe raza județului Galați, dar și în mijloacele de transport în comun.

În cadrul activităților desfășurate, au fost verificate, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, peste 1830 de persoane și 103 societăți comerciale.

Totodată, polițiștii au controlat  218 locații (restaurante/terase, parcuri/locuri de joacă, etc), precum și 271 de mijloace de transport persoane.

Au fost aplicate 155 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 23 000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei cu COVID – 19.

Intervențiile în sistem integrat vor continua și în perioada următoare, principalul obiectiv al acestora reprezentându-l siguranța cetățenilor.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedentCOVID-19: 167 de cabinete noi pentru imunizarea cu vaccinul Pfizer!
Articolul următorReglare de conturi între ”căutătorii de fier vechi”