Nemulţumit de prestaţia sa, primarul i-a cerut demisia directorului Gospodărire Urbană. Potrivit unui comunicat de presă, edilul a şi primit demisia lui Bogdan Ardean.

Întrucât gospodărirea oraşului Galaţi este defectuoasă, primarul municipiului, Ionuț Pucheanu a solicitat, și i-a fost remisă, demisia directorului societății Gospodărire Urbană, Bogdan Ardean. Informaţia ne-a parvenit printr-un comunicat remis, marţi, de Biroul de presă al Primăriei Galaţi.
Potrivit documentului, Consiliul de Administrație al Gospodărire Urbană va numi în cel mai scurt timp un director interimar, pe o perioadă de şase luni.
„Nu mi-am dorit să ajung în această situație-limită, însă consider că, la acest moment, este cea mai bună decizie. Sunt de părere că performanța se măsoară în fapte, iar faptele spun clar că societatea nu numai că nu performează, dar nici nu face față nevoilor orașului. Dincolo de prietenie, pe care o respect, binele orașului este mai presus de orice și nu voi face compromisuri în acest sens niciodată, indiferent despre cine ar fi vorba. Doresc în echipă oameni asumați, managementul nu este pentru toată lumea”, a afirmat primarul.
Bogdan Ardean este director al SC Gospodărire Urbană SRL din 14 martie 2017 şi a fost întâi interimar. Primarul Ionuţ Pucheanu şi-a exprimat în mai multe rânduri nemulţumirea faţă de activitatea acestuia.
Mai supăraţi au fost însă cetăţenii, care s-au adresat de multe ori presei pentru a le da glas nemulţumirilor. Rămâne de văzut cine va veni la cârma societăţii care se ocupă de aspectul oraşului.
Articolul precedentDoi tâlhari violenţi, prinşi de poliţiştii tecuceni şi reţinuţi
Articolul următorApele au ieşit din nou din matcă la Corod, creînd panică printre localnici