Doi tâlhari violenţi, prinşi de poliţiştii tecuceni şi reţinuţi. Aceştia sunt acuzaţi că ar fi deposedat de bunuri mai multe persoane. 

La data de 23 iunie a.c., Poliția Municipiului Tecuci a fost sesizată de un bărbat, din municipiul Tecuci, cu privire la faptul că, în noaptea de 22/23 iunie, în jurul orei 02.30, în timp ce se afla pe strada 1 Decembrie 1918 din localitate, în dreptul unui magazin, persoane necunoscute au folosit violența pentru a-l deposeda de un telefon mobil, un pachet de țigări și suma de 300 de lei.

În ziua următoare sesizării, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Tecuci au identificat doi bărbați de 21 și 46 de ani, ambii din municipiul Tecuci, bănuiți a fi autorii faptei mai sus menționate. 

Cei doi au fost conduși la sediul poliției, pentru audieri. În urma investigațiilor, a rezultat că tânărul de 21 de ani ar mai fi comis o altă faptă de tâlhărie, în seara de 23 iunie. Acesta ar fi deposedat, prin violență, victima, care se afla pe terasa unui magazin, de un telefon mobil în valoare de aproximativ 900 de lei.

Persoanele în cauză sunt cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie și au fost reținute, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. În cursul zilei de astăzi vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci cu propunere de arestare preventivă.

Articolul precedentRezultatele parţiale la Evaluarea Naţională. 2.930 de candidaţi promovaţi la Galaţi
Articolul următorPrimarul i-a cerut demisia directorului Gospodărire Urbană