În perioada 25 – 29 iulie 2022, se va derula etapa a-IV-a din Planul de Acțiune DDD (deratizare, dezinsecție, dezinfecție) pentru anul 2022, informează Primăria municipiului Galați.

Se va interveni la sol în vederea combaterii insectelor zburătoare și târâtoare, cu echipamente de tip Spray Cannon (generator ULV mare), SAE 27 HP (generator ULV mic) și tun ceață termică.

În zilele de 26 și 27 iulie 2022, se va interveni aerian în vederea combaterii insectelor zburătoare, cu ajutorul unui elicopter. În zilele de 28 și 29 iulie 2022, se va interveni la sol în vederea combaterii insectelor zburătoare și târâtoare, cu echipamente de tip atomizor.

Apicultorii și sericicultorii de pe raza municipiului Galați sunt rugați să-și ia toate măsurile de protecție necesare pentru familiile de albine și viermi de mătase în scopul evitării contactului cu substanțele insecticide distribuite în toate zonele verzi ale domeniului public.

Programul poate suferi modificări sau poate fi decalat în cazul în care condițiile meteo nu permit desfășurarea în bune condiții a acțiunii.

Sursa: Realitatea de Galati

Articolul precedent”Mie nu mi se poate întâmpla….” este de multe ori o atitudine păguboasă
Articolul următor600 de hectare de vegetație, mistuite de flăcări