Prima înfrângere a Oţelului, semnal de alarmă înainte de startul returulului

Fotbaliştii de la SC Oţelul Galaţi au suferit, sâmbătă, prima înfrângere din această perioadă de pregătire, un adevărat semnal de alarmă înainte de startul returulului.

Formaţia gălăţeană de Liga a III-a a fost învinsă, pe teren propriu, de echipa Unirea Slobozia, cu scorul de 3-1. Oaspeţii au început tare şi în minutul 25 conduceau deja cu 3-0. Până la pauză, Antohi a redus din handicap (min. 42), cu un şut pe jos, la colţul lung. În partea a doua a jocului, nu s-a mai înscris, în ciuda forţelor proaspete introduse de ambii antrenori.

Antrenorul Alin Pînzaru a folosit următoarea formulă de echipă: Iliescu – David, Gîță (V. Moglan), R. Moglan, Manău – Crihană, Cristea – Iorga (R. Oană), Zaharia, Neagu – Antohi.

După ce echipa a zburdat în cantonamentul din Spania, încheiat cu cinci victorii fără gol primit, suporterii erau foarte optimişti în privinţa promovării. Cum adversarii întâlniţi în Spania s-au dovedit foarte modeşti, entuziasmul s-a mai dus, după meciurile cu Metalul Buzău (scor 2-2) şi Unirea Slobozia, echipe de nivelul Oţelului. Gruparea ialomiţeană ocupă, ca şi Oţelul, locul 2 (în Seria a II-a) şi speră să câştige duelul pentru promovare cu Rapid Bucureşti.

Partida cu Unirea Slobozia a fost ultimul joc de verificare al celor de la Oţelul înainte de startul returului. Primul joc oficial al gălăţenilor va avea loc pe 2 martie, pe teren propriu, în compania formației CSM Pașcani, în etapa a 16-a.

Articolul precedentHandbalistele au pierdut primul meci cu Alexandrina Soare pe bancă
Articolul următorI-a vândut hering la preț de scrumbie, într-o piaţă din Galaţi