Handbalistele au pierdut primul meci cu Alexandrina Soare pe bancă

Handbalistele de la CSM Galaţi au pierdut primul meci cu Alexandrina Soare pe bancă, fiind învinse de Corona Braşov cu scorul de 24-22 (10-8).

Partida de sâmbătă seara, contând pentru etapa a 17-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, a fost prima după schimbarea de antrenor în tabăra gălăţeană. Meciul a fost în general echilibrat, dar experienţa oapetelor şi-a spus în final cuvântul, iar CSM Galaţi şi-a mai trecut în cont un joc fără puncte câştigate.

Pentru CSM Galaţi au înscris în partida de sâmbătă, din Sala Sporturilor „Dunărea”: Elena Livrinikj 7, Tamara Bokarici 3, Denisa Şelever 3, Daciana Balaban 3, Mădălina Conache 2, Lăcrămioara Cîlici 2 şi Cătălina Cioaric 2.

În clasament, gălăţencele se află în continuare pe ultimul loc – 13, singurul retrogradabil, cu 5 puncte. În cele 16 meciuri disputate, CSM Galaţi a înregistrat o victorie, două rezultate de egalitate şi 13 înfrângeri. Pe locul 12, care permite disputarea barajului de menţinere în prima ligă, se află „U” Cluj, cu 6 puncte.

În etapa următoare, pe 3 martie, este programat derbiul Dunării de Jos, HC Dunărea Brăila – CSM Galaţi. Brăilencele se află pe locul 11, cu 14 puncte, după un început de retur foarte bun, cu trei victorii şi un egal, în şase meciuri.

Articolul precedentVoleibalistele de la CSU Belor au obţinut prima victorie în acest sezon
Articolul următorPrima înfrângere a Oţelului, semnal de alarmă înainte de startul returulului