Polițistul gălățean Mihai Tâmpeanu, dublu campion european la karate

Sportivii gălăţeni au obţinut, în total, 19 medalii, din care şase titluri continentale

Polițistul gălățean Mihai Tâmpeanu a obținut două medalii de aur și una de argint la Campionatul European de karate tradițional, desfășurat în Serbia. La competiţia care a avut loc la Belgrad au fost prezenţi circa 300 de sportivi, din peste 20 de țări.

Printre laureaţii întrecerilor s-a aflat și Mihai-Cristian Tâmpeanu, polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, care a cucerit două titluri europene și a obţinut o medalie de argint. Tâmpeanu a câştigat probele de kata individual și enbu mixt și s-a clasat al doilea la enbu masculin.

Gălățenii au câştigat în total şase titluri continentale

Sportivii gălăţeni au obţinut, în total, la Belgrad, 19 medalii, din care şase titluri de campioni europeni. Clubul Kodo, unde antrenor este chiar Mihai Tâmpeanu, a cucerit 13 medalii, prin cinci sportivi. În afară de performanţele antrenorului, Alin Daicu a obținut medalia de argint la enbu masculin seniori, iar Anca Elena Codreanu a devenit campioană europeană la enbu mixt, cucerind și două medalii de argint, la kata echipe și kogo kumite, respectiv, una de bronz, la fuku go. La tineret, Bianca Moglan a câştigat două titluri, la probele de kumite individual și kogo kumite, și medalii de argint la fuku go, respectiv, la kata echipe, alături de Corina Dogaru.

De la Karate Club (antrenor Nicolae Mărăndici), Roxana Stoica a devenit campioană la kumite echipe seniori, obținând un argint la fuku go și două medalii de bronz, la kata individual, respectiv, echipe. La cadeți, Cristina Petcu a cucerit două medalii de bronz, la fuku go și kumite individual.

Articolul precedentSpărgătorul de gheaţă uriaş construit la Galaţi a trecut testul critic de plutire
Articolul următorPoliţist amendat după ce n-a acordat prioritate şi a produs un accident