Un poliţist de la Poliţia Transporturi Galaţi a produs astăzi un accident pe Faleza Superioară.

Maşina la volanul căreia se afla, neinscripţionată şi având numere de MAI, a intrat în coliziune cu un alt autoturism în zona Parcului Viva, din cauză că poliţistul aflat la volan nu ar fi acordat prioritate.

”Autovehiculul neinscripționat, cu numere de MAI, aparţinând Poliţiei Transporturi Galaţi se deplasa pe Bulevardul Marii Uniri, pe banda unu, iar conducătorul auto, lucrător al Poliţiei Transporturi, nu s-a asigurat la trecerea pe banda a doua şi a intrat în coliziune uşoară cu un alt autoturism. În urma tamponării, au rezultat doar pagube materiale. Ambii conducători auto s-au prezentat la Poliţia Rutieră pentru a sesiza evenimentul, la scurt timp după producerea acestuia. Ambii conducători auto au fost testați pentru alcool, rezultatul fiind zero. Ambele autovehicule au asigurare de răspundere civilă auto”, a precizat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Poliţistul responsabil de producerea tamponării a fost amendat cu 580 de lei pentru neacordare de prioritate şi trei puncte penalizare.

Articolul precedentPolițistul gălățean Mihai Tâmpeanu, dublu campion european la karate
Articolul următorUPDATE/Criminalul de 15 ani de la petrecerea burlacilor, arestat