Peste 400 de bilete de tratament balnear sunt disponibile pentru pensionarii gălăţeni, în seriile cu plecare din 12-15 septembrie.

Conform Casei Judeţene de Pensii Galaţi, pentru seria de tratament balnear din data de 12 septembrie au fost repartizate instituţiei 439 de bilete de tratament. Seriile de plecare sunt în zilele de 12, 13, 14 şi 15 septembrie.

Cele mai multe bilete de tratament au fost alocate pentru afecţiunile de reumatism – 344, din care 303 sunt în staţiunea brăileană Lacu Sărat. Alte staţiuni unde pensionarii gălăţenii se pot trata de reumatism sunt: Amara (17 locuri), Băile Herculane (10), Sărata Monteoru (4), Bălţăteşti (2), Băile Felix (2), Moneasa (2), Pucioasa (2) şi 1 Mai (2).

Pentru afecţiuni cardiovasculare, sunt disponibile bilete în staţiunile: Covasna (17 bilete), Vatra Dornei (4) şi Tuşnad (2). Pentru afecţiuni digestive, mai sunt locuri la: Olăneşti (39 de locuri), Slănic Moldova (7),  Căciulata (4) şi Sângeorz Băi (2). Staţiunile Eforie Nord (6 bilete), Sovata (2) şi Techirghiol (2) sunt disponible pentru afecţiuni ginecologice, iar Slănic Prahova (6 bilete), Tîrgu Ocna (4) şi Govora (2 bilete) au locuri pentru afecţiuni respiratorii.

Gălăţenii care doresc să intre în posesia biletelor trebuie să se prezinte la Casa Judeţeană de Pensii, pentru a completa o cerere, împreună cu talonul de pensie, actul de identitate şi o trimitere de la medicul de familie.

Articolul precedent29 de ani de la cea mai mare catastrofă navală din istoria României
Articolul următorUnited Galaţi a început campionatul de futsal cu o victorie în faţa unei favorite la titlu