Patru ofertanţi pentru iluminatul stradal al Galaţiului

Patru ofertanţi s-au înscris la licitaţia pentru iluminatul stradal al Galaţiului pentru următorii patru ani, în valoare de aproximativ 8,5 milioane de euro.

Trei asocieri de firme şi o companie de sine stătătoare au depus oferte la licitaţia organizată de Primăria Galaţi pentru delegarea serviciului de iluminat public al municipiului, contract care cuprinde şi iluminatul ornamental festiv de sărbători. Contractul va fi încheiat pe patru ani, cu posibilitate de prelungire pentru încă doi ani, caz în care valoarea maximă estimată a sa se va ridica la 40,3 milioane de lei, aproximativ 8,5 milioane de euro. Criteriul de atribuire este cel mai bun raport calitate-preţ.

Pentru patru ani, valoarea estimată a serviciului de iluminat public este de 11,7 milioane de lei, iar pentru iluminatul festiv se ridică la 12,7 milioane de lei, rezultând un total de 24,4 milioane de lei, fără TVA. Cu un procent de 10 la sută pentru suplimentarea valorii contractului, valoarea estimată devine 26,9 milioane de lei fără TVA. În cazul unei prelungiri cu doi ani, valoarea contractului poate ajunge la 40,3 milioane de lei fără TVA.

Conform documentelor publicate în SEAP, s-au înregistrat patru ofertanţi. Aceştia sunt: Luxten Lighting Company (ofertant unic), asocierea Flash Lighting Services SA – MK Ilumination SRL, asocierea Uniel Serv SRL – Multiprod Energo SRL şi asocierea Tancrad SRL – El Marp Company SRL – Societatea Filiala de Întreţinere şi Servicii Energetice „Electrica Serv” SA, asociere care cuprinde şi compania RBX Electric Flash Led, ca subcontractor.

Articolul precedentCu „tarif de principiu” aprobat, gigacaloria se facturează tot la preţul vechi
Articolul următorSute de amenzi aplicate şi zeci de construcții demolate