O pană de curent i-a afectat, miercuri după-amiază, timp de o oră şi jumătate, pe locuitorii din mai multe cartiere situate în zona centrală a municipiului Galaţi.

Reprezentanţii Biroului de presă al Sucursalei de Distribuţie a Energiei Electrice (SDEE) Galaţi au confirmat situaţia şi au precizat că a fost vorba despre o avarie în lanţ, cauzată de o defecţiune într-un post de transformare, urmată de o alta, apărută pe o linie electrică subterană, în zona străzii Portului.

„Incidentul a fost înregistrat la ora 12.56. Distribuția de energie electrică a fost întreruptă timp de 10 minute pentru consumatori din zonele Ţiglina, Mazepa, Potcoava, Centru, Piaţă, Port. La ora 13.06, echipele SDEE Galaţi au remediat parțial avaria, repunând sub tensiune cea mai mare parte din locurile de consum afectate. Avaria a fost remediată total la ora 14.27”, se precizează într-un comunicat al SDEE Galaţi.

O avarie majoră s-a produs în Galaţi şi la sfârşitul săptămânii trecute, pe 27 iulie, în cartierul Dunărea, din cauza a două cabluri subterane defecte. Incidentul de atunci, care a avut loc în cursul dimineţii, a durat aproximativ opt ore.

Articolul precedentCablurile căzute sau care atârnă de pe stâlpi vor fi înlăturate de pe domeniul public
Articolul următorConcurs naţional de pescuit destinat persoanelor cu deficienţe de vedere