Cablurile căzute, desprinse sau care atârnă de pe stâlpi vor fi considerate abandonate şi înlăturate de pe domeniul public, anunţă Primăria municipiului Galaţi.

Acţiunea demarează de astăzi, 1 august, pe străzile principale ale oraşului. Firmele şi cetăţenii care au cabluri întinse pe domeniul public sunt avertizaţi să şi le ridice. În cazul în care nu au posibilitatea, le pot declara la Primărie. În caz contrar, ele pot dispărea.

Pe strada Brăilei s-a lucrat deja la îngroparea cablurilor

„Atenţionăm, pe această cale, agenţii economici şi persoanele fizice deţinătoare ale unor astfel de cabluri să se preocupe în mod voluntar de eliminarea sau declararea acestora la Primăria municipiului Galaţi. Acest lucru este necesar întrucât ulterior se vor elimina de pe domeniul public cablurile funcţionale, dar nemarcate sau nedeclarate la autoritatea locală. Pentru relaţii suplimentare, cetăţenii se pot adresa la numărul de telefon 0336.102.112”, informează Primăria.

Inţiativa este una aşteptată de multă vreme de către cetăţeni, iritaţi de multitudinea cablurilor de pe stâlpi. Administraţia locală a promis că toate cablurile vor fi, în final, îngropate, pe str. Brăilei efectuându-se deja o lucrare de pregătire în acest sens.
Articolul precedentAdministraţia încearcă iar să refacă zona Inelului de Rocadă
Articolul următorPană de curent în mai multe cartiere din zona centrală a Galaţiului