Oțelul Galați a început noul sezon al Ligii a III-a de fotbal cu o victorie, după ce s-a impus, vineri după-amiază, cu scorul de 1-0, pe terenul formaţiei CSM Paşcani.

Prima partidă din Seria I a Ligii a III-a a opus, pe Stadionul „CFR” din Paşcani, echipa gălăţeană Oţelul şi formaţia locală CSM. Oaspeţii au câştigat la limită, cu scorul de 1-0 (1-0). Marcatorul unicului gol al meciului a fost mijlocaşul Bogdan Crihană, în minutul 30, cu un şut plasat, de la peste 30 de metri.

Antrenorul Oţelului, Stelian Bordieanu, a început partida de la Paşcani cu următoarea formulă de echipa: Iliescu – Al. Vasile, Ghiocel, Puţanu, Sălăgeanu – Munteanu, Crihană, Moglan, Antohi – Cârjan, Matei.

Sporting Lieşti, cea de-a doua reprezentantă a judeţului Galaţi în Liga a III-a, va debuta în campionat sâmbătă, tot în deplasare, în compania formaţiei botoşănene Sănătatea Darabani.

În etapa doua a campionatului, Oţelul va juca pe teren propriu, sâmbătă, 1 septembrie, chiar cu gruparea din Darabani.

Până atunci, însă, Oţelul şi Sporting se vor întâlni, miercuri, 29 august, de la ora 17.30, pe terenul din Lieşti, în turului al treilea naţional al Cupei României.

Articolul precedentUPDATE/Mama care şi-a lăsat fetele să moară de foame, eliberată
Articolul următorPe 15 septembrie, ArcelorMittal cumpără Ilva şi vinde combinatul de la Galaţi