O şoferiţă beţivă şi cu permisul suspendat a fost depistată la volan

O şoferiţă beţivă şi cu permisul suspendat a fost depistată din nou la volan, în timpul unui control al poliţiştilor de frontieră de la Folteşti.

În seara de 1 iulie, la ora 22.30, oamenii legii au oprit pe raza localității Vlădeşti un autoturism marca BMW, condus de o tânără de 22 de ani, domicilată în județul Galați. La control, tânăra nu a putut prezenta niciun document, fapt pentru care au fost efectuate verificări suplimentare. În urma acestora s-a stabilit că şoferiţa în cauză are suspendat dreptul de a conduce, din luna martie, când a fost depistată la volan sub influenţa băuturilor alcoolice.

Tânăra gălăţeancă le-a declarat poliţiştilor că a fost nevinovată în data de 8 martie, când a a fost depistată conducând sub influenţa alcoolului. Aceasta a adăugat că a crezut că i-a expirat perioada pentru care a avut permisul suspendat.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis este suspendat.

Articolul precedentDamen a pierdut contractul pentru construcţia corvetelor armatei române
Articolul următorExerciţiul lunar de alarmare publică, amânat de bacalaureat