O nouă „recoltă” de şoferi beţivi pe drumurile judeţului

O nouă „recoltă” de şoferi beţivi a fost strânsă de pe drumurile judeţului, în primele zile ale acestei săptămâni, de poliţiştii de la Rutiera gălăţeană.

Astfel, luni, 22 iulie, în jurul orei 19.00, polițiștii tecuceni au oprit în trafic, pe DJ 240, în comuna Ghidigeni, un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din localitate. La testarea alcoolscopică, bărbatul a prezentat valoarea de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii l-au condus la spital pentru stabilirea alcoolemiei şi i-au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

A doua zi, marţi, 23 iulie, polițiștii din Corod au oprit în trafic, pe o stradă din comună, un autoturism la volanul căruia se afla un localnic de 48 de ani. La testarea alcoolscopică, şoferul a prezentat valoarea de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. În plus, verificând documentele maşinii, oamenii legii au constatat că aceasta este neînmatriculată. În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducere a unui vehicul neînmatriculat.

În seara aceleiaşi zile, la ora 23.15, polițiștii au fost sesizați, prin 112, că pe strada Navelor din municipiul Galați un autoturism se deplasează sinuos. Un echipaj al Rutierei, deplasat imediat în zonă, a găsit autoturismul respectiv, înmatriculat în Franța, parcat pe partea dreaptă a sensului de mers dinspre bulevardul Marea Unire către strada Domnească. Bărbatul aflat la volan, în vârstă de 52 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea înregistrată fiind de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Articolul precedentPestă porcină africană în alte două localităţi gălăţene
Articolul următorA furat două laptopuri dintr-o firmă de apartament din centrul oraşului