A furat două laptopuri dintr-o firmă de apartament din centrul oraşului

Un tânăr gălăţean a fost reţinut după ce a fost identificat ca fiind autorul furtului a două laptopuri dintr-o firmă de apartament din centrul oraşului.

Furtul a fost sesizat la Secția 1 Poliție Galați pe 21 iulie, la ora 00.15, prin apelul unic de urgență 112. Reclamantul informa că, în noaptea respectivă, persoane necunoscute au pătruns, prin forțarea și escaladarea unei ferestre termopan, într-un apartament al unui bloc de pe strada Albatrosului.

În cursul cercetărilor, polițiștii au constatat că din apartamentul respectiv, unde își desfășoară activitatea o societate comercială, au fost sustrase două laptopuri. Valoarea prejudiciului se ridică la 15.000 de lei. În urma investigaţiilor desfășurate, prezumtivul autor al furtului a fost identificat în persoana unui bărbat de 32 de ani, din municipiul Galați.

În cursul zilei de marţi, acesta a fost depistat și condus la sediul poliției pentru audieri. Ulterior, tânărul a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. El urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, cu propunere de arestare preventivă. Prejudiciul a fost recuperat integral, polițiștii continuând cercetările în cauză, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.