Gabriela Munteanu în vârstă de 18 ani, din Galaţi, este în echipa Irinei Rimes la concursul Vocea României, după ce a întors două scaune în etapa de vineri a audiţiilor pe nevăzute.

Vocea ei delicată şi interpretarea ei plină de emoţie a impresionat juriul, iar Smiley şi Irina Rimes s-au luptat pentru a o avea în echipa lor. Gabriela a interpretat o piesă compusă de Irina Rimes, „Bolnavi amândoi”, iar aceasta a şi provocat-o să cânte împreună din nou refrenul.

„Cânt de micuță, mai exact de la șase ani, de când am început să iau lecții de canto. Începând de atunci nu m-am mai oprit, am muncit mult. Sunt o fire foarte ambițioasă și vreau ca visul meu să se concretizeze: să fac muzică toată viața. Sunt convinsă că locul meu este pe scenă. Vocea României este, cu siguranță, un pas înainte în cariera mea. Am emoţii, mi se pare că etapa audiţiilor pe nevăzute este cumva copleşitoare. Însă mama mea mi-a dat un sfat foarte bun: « Gabi, tu ştii ce îţi doreşti, tu ştii că locul tău e aici, ştii că ai potenţial, trebuie să le demonstrezi tuturor că poţi »!

O să fie cel mai important moment din viaţa mea de până acum, aşa că vreau să-l fac să fie unul de care să-mi amintesc cu drag, să nu am regrete, să dau tot ce e mai bun din mine!”, a mărturisit, înainte de a urca pe scenă, Gabriela Munteanu.

Smiley a fost primul care i-a apreciat vocea, întorcându-se, dar gălăţeanca a preferat echipa Irinei, al cărei fan este.

Foto şi video: Pro Tv

Articolul precedentEchipa de fotbal feminin a scos un punct la Alexandria, în prelungiri
Articolul următorLărgire de albii în programul de gospodărire a apelor, pentru prevenirea inundaţiilor