Moldovean depistat la volan, cu permis necorespunzător

Un cetăţean din Republca Moldova a fost depistat la volan cu permis necorespunzător, în localitatea gălăţeană Vlădeşti, de poliţiştii de frontieră.

În timpul desfăşurării unei misiuni de supraveghere, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Foltești au oprit, pe DN 26, un autovehicul Mercedes Sprinter. La volanul maşinii oprite pe raza comunei Vlădeşti se afla un cetățean din Republica Moldova, în vârstă de 34 de ani.

La control, poliţiştii au constatat că bărbatul este posesorul unui permis de conducere valabil pentru categoriile A, B, C, BE, CE, D1 și D1E. Pentru a conduce autovehiculul la volanul căruia se afla, bărbatului îi era însă necesară categoria D.

Moldoveanul a declarat că nu știa că permisul de conducere deţinut nu îi dădea dreptul să conducă autovehiculul în cauză pe drumurile din România. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul respectiv.

Articolul precedentMii de gălățeni au luat Lumina Sfântă de la Catedrală
Articolul următorTrei hocheişti de la CSM Galaţi, în lotul României pentru Mondiale