Miron Mitrea a nominalizat atât premiantul cât și repetentul săptămânii în cadrul emisiunii Culisele Puterii de la Realitatea PLUS.

Miron Mitrea l-a nominalizat pe Claudiu Năsui în cadrul rubricii „repetentul săptămânii” pentru propunerea sa legislativă care se numește „fără securiști în funcții publice”.

„Repetentul săptămânii nu poate să fie decât acest domn Năsui care vine și ne face o propunere de secolul 11-12. Să zicem 18, ultima vânătoare mare de vrăjitoare din lume. Vrea să ne ducă în evul mediu. El este repetentul săptămânii”, a spus Mitrea.

La celălalt premiu a fost nominalizat Rareș Bogdan pentru o declarație făcută chiar duminică seara:

„Premiantul este de departe Rareș Bogdan care a definit un lucru foarte bine. Nu îl văd în cărți pentru prezidențiale deși sunt convins că își dorește foarte tare. E firesc. Faptul că un om vrea să fie președintele României, e dreptul lui. Nu este nelegitimă dorința lui de a fi președinte. Este discutabilă posibilitatea de a deveni candidatul partidului pentru această funcție, are șanse mici. E un băiat mai inteliget decât cred mulți. Nu cred că va candida nici la președinția partidului pentru că nu are șanse, astăzi”, a spus Miron Mitrea.

Iată declarația lui Rareș Bogdan pentru care Miron Mitrea l-a apreciat foarte mult și l-a nominalizat drept premiantul săptămânii:

“PNL are nevoie de modernizare, de o clarificare din punct de vedere ideologic, doctrinar pentru că marea bătălie în 2024 şi în 2029 va fi diferită. Pentru prima dată în 35 de ani în România nu va fi bătălia între stânga şi dreapta, se va bate între conservatorism, tradiţionalism şi valori şi neoprogresism. Asta e bătălia la nivel european, asta a fost şi în America”, a declarat Rareș Bogdan la o emisiune politică.

CITEȘTE și Rareș Bogdan vorbește despre alegerile prezidențiale din 2024: „Bătălie între conservatorism, tradiționalism și neoprogresism”

Articolul precedentCulisele Statului Paralel | 31 de ani de la conflictul interetnic de la Târgu Mureș – Imagini de arhivă – 5 morți și sute de răniți
Articolul următorUnited Galați calificată în finala Ligii I la futsal