O adevărată tragedie, ca în Mioriţa, s-a petrecut la Iveşti, unde un cioban l-a lovit pe altul cu o bâtă până l-a lăsat fără suflare. Din păcate, medicii n-au mai putut face decât să declare decesul. 

Un bărbat de 48 de ani a ajuns în arest preventiv, la sfârşitul săptămânii trecute, sub acuzaţia de omor. Se pare că bărbatul de 48 de ani şi cel care i-a căzut victimă, un bărbat de 47 de ani, erau ciobani la o stână din Iveşti.

După ce au consumat alcool, cei doi s-au luat la harţă, iar agresorul l-a lovit de mai multe ori cu o bâtă pe celălalt. Din păcate, loviturile i-au fost fatale bărbatului, trupul acestuia fiind găsit în apropierea clădirii care adăposteşte secţia pentru bolnavi cronic din Iveşti. „Am fost solicitaţi să intervenim cu un echipaj pentru un bărbat care se afla în zona spitalului din Iveşti, dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru el, declarându-se decesul”, ne-a explicat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.
Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, care l-au identificat şi reţinut pe agresor, acesta fiind ulterior arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile.

Articolul precedentPoliţiştii rutieri gălăţeni au ieşit la „împuşcat” şoferi vitezomani
Articolul următorSiretul ameninţă linia ferată Galaţi Tecuci. Investiţii de peste 7 milioane de lei pentru consolidarea malului