Ministrul Mediului a împins o mașină împotmolită pe drumurile inundate din județ. Oficialul a fost în localitatea Corod, afectată de inundații în urma ploilor abundente.

În urma ploilor torenţiale şi a revărsării pârâului Corozel, la Corod a venit, într-o vizită de lucru, ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş.

Însoțit de o echipă de specialiști, ministrul a declarat că dorește să primească de la aceştia sfaturi pentru ca dezastrul de luni seară să nu se mai repete.

Deneş a spus, în cadrul unei conferinţe de presă, că aşteaptă ca specialiştii să vadă ce îndiguiri trebuie făcute şi unde. În plus, rămâne de văzut ce alte măsuri ar mai trebui luate pentru a fi evitate revărsările de ape. Ioan Deneş a mers la digul din localitate, unde a stat minute în şir de vorbă cu membrii echipei sale.

La plecare, o maşină a Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi a rămas împotmolită, drumul fiind acoperit de noroi gros, după retragerea apelor.

Mai multe persoane au încercat să împingă autoturismul, printre ei numărându-se şi ministrul venit de la Bucureşti.
Până la urmă, maşina a reuşit să iasă din noroi şi să îşi continue drumul.

Reamintim că la Corod peste 60 de gospodării au fost afectate de inundații, oamenii pierzându-și agoniseala de-o viață. Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Articolul precedentHalterofilul gălăţean Paul Dumitraşcu, argint la Mondialele de juniori
Articolul următorHoți spărgători de mașini, prinși de polițiștii gălățeni