Hoți spărgători de mașini, prinși de polițiștii gălățeni. Se pare că, în ultima perioadă infracțiunile de acest gen sunt din ce în ce mai multe. 

În perioada 23-31 mai, polițiștii din Galați au primit mai multe sesizări de furt din autoturisme.  Proprietarii au reclamat că autoturismele parcate fuseseră vandalizate, iar geamurile sparte de hoţi, care au sustras bunuri.

Doi tineri, cu antecedente penale, au ajuns din nou în vizorul poliţiştilor din Galaţi în urma acestor  sesizări de furt. În urma investigaţiilor, poliţiştii de la Municipiu şi cei de la Secţia 4 au dat de urma principalilor suspecţi, doi tineri de 21 şi respectiv 22 de ani, cunoscuţi cu preocupări infracţionale. Prejudiciul, de 3.400 de lei, nu a fost recuperat. Cei doi sunt cercetaţi pentru furt.

A găsit portierele descuiate

În alt dosar, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Galaţi au depistat un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din municipiul Galaţi, cunoscut ca având preocupări infracţionale. Imediat după identificare, gălăţeanul a fost condus la sediul poliţiei, pentru audieri.

Oamenii legii îl suspectează că, pe 25 mai a.c., ar fi sustras dintr-un autoturism, lăsat cu portierele neasigurate, mai multe bunuri, în valoare de 400 lei.

Poliţiştii au recuperat în totalitate prejudiciul şi îl cercetează acum pe bărbat pentru comiterea infracţiunii de furt.

Articolul precedentMinistrul Mediului a împins o mașină împotmolită pe drumurile inundate
Articolul următorExploatările ilegale de nisip şi pietriş din Siret, controlate de poliţişti