Mihai Ciobanu, noul manager general al clubului Oţelul Galaţi

Mihai Ciobanu este noul manager general al clubului SC Oţelul Galaţi, în urma demisiei din funcţie a lui Valentin Ștefan.

Mihai Ciobanu a fost desemnat conducător executiv al grupării de către Adunarea Generală Ordinară a SC Oțelul Galați, întrunită pe 20 aprilie 2019. Ciobanu ocupa, din iarna anului 2018, postul de șef al centrului de copii și juniori al SC Oțelul Galați.

Născut pe 27 mai 1960, în comuna vasluiană Puiești, Mihai Ciobanu a început să joace fotbal la vârsta de 11 ani, la Oțelul. A debutat în fotbalul mare în 1978, în tricoul „oțelar”, ca fundaș central de marcaj. După şase sezoane la Oțelul, și-a încheiat activitatea de fotbalist la Dunărea Galați și, ulterior, şi-a început cariera în antrenor în fotbalul juvenil. A devenit antrenor principal la sfârşitul anilor ’90, când a trecut cu lotul de tineret-rezerve de la Oţelul la FCM Dunărea, doi dintre jucătorii acelei generaţii, Ghionea şi Apostol, ajungând ulterior la echipa naţională. A mai antrenat echipele CF Brăila, FC Botoşani, Gloria Buzău, Delta Tulcea şi Metalosport Galaţi.

Fostul manager general, Valentin Ștefan, şi-a anunţat demisia după înfrângerea suferită de Oţelul la Buzău (scor 0-5), în urma căreia gălăţenii şi-au compromis şansele de promovare în Liga a II-a. De asemenea, președintele Consiliului Director al SC Oțelul Galați, Cornel Romeo Moisescu, a demisionat din funcție, împreună cu toți membrii Consiliului Director. Conducerea clubului este asigurată în prezent, până la noi alegeri, de un Consiliu Director Interimar.

Articolul precedentAu condus fără permis şi şi-au încheiat aventura în gard
Articolul următorCercetat pentru şofat fără drept, deşi avea şase categorii valabile în permis