Cercetat pentru şofat fără drept, deşi avea şase categorii valabile în permis

Un şofer gălăţean este cercetat pentru conducerea unui vehicul fără drept, deşi avea şase categorii în permisul pe care îl deţinea.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Foltești au oprit, la sfârşitul săptămânii trecute, un ansamblu rutier format dintr-un microbuz Mercedes Benz și o remorcă Rema, ambele vehicule înmatriculate în România. Controlul a avut loc la intersecția DN 26D cu DJ 253, în localitatea Băleni, din județul Galați.

Ansamblul era condus de gălățeanul D.M., în vârstă de 47 de ani, care a prezentat la control un permis de conducere valabil. În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că bărbatul este posesor al unui permis valabil pentru categoriile AM, B1, B, D1, D și Tb. Pentru a putea conduce ansamblul rutier la volanul căruia se afla, gălăţeanului îi era însă necesară categoria E.

În urma celor constatate, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv.

Articolul precedentMihai Ciobanu, noul manager general al clubului Oţelul Galaţi
Articolul următorFinanțare europeană pentru străzile Siderurgiștilor și 1 Decembrie 1918