Au condus fără permis şi şi-au încheiat aventura în gard

Doi gălăţeni au condus fără permis şi şi-au încheiat aventura rutieră în gard, incidentele având loc la sfârşitul săptămânii trecute.

Sâmbătă, 20 aprilie, în jurul orei 18.30, un echipaj de poliție din cadrul Serviciului Rutier Galați a observat un autoturism care încerca să se facă nevăzut. Ajuns la intersecția cu DN 26, de pe un drum comunal din localitatea Brănești, şoferul a observat echipajul de poliţie şi a vrut să fugă, în marșarier. Manevra nu i-a reuşit și a acroșat gardul de lemn al unei case, pe care l-a distrus pe o lungime de circa 15 metri. În urma verificărilor, polițiștii au constatat că şoferul, în vârstă de 40 de ani, nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză, oamenii legii i-au întocmit bărbatului dosar de cercetare penală.

Duminică, 21 aprilie, în jurul orei 18.20, un tânăr de 18 ani care conducea o motocicletă pe DJ 242, în localitatea Vârlezi, a intrat într-un gard din beton. Accidentul s-a petrecut din cauza neadaptării vitezei, care a dus la pierderea controlului asupra direcției şi, apoi, la impact. Tânărul motociclist a suferit mai multe leziuni şi a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale. Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că tânărul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Drept urmare, au întocmit dosare penale, atât pentru vătămare corporală din culpă, cât și pentru conducere a unui vehicul fără permis.

Articolul precedentŞase gălăţeni au fost depistaţi băuţi la volan la sfârşitul săptămânii
Articolul următorMihai Ciobanu, noul manager general al clubului Oţelul Galaţi