Maşina unei tinere din Galaţi a fost surprinsă de radar cu 183 km/h

Maşina unei tinere din Galaţi a fost surprinsă de radar cu 183 km/h, pe DN2 – E 85, în localitatea Racoviţeni, din judeţul Buzău.

Tânăra gălăţeancă, în vârstă de 23 de ani, a fost cea mai rapidă dintre cei 92 de şoferi care au depăşit regimul legal de viteză în judeţul Buzău, în ultimele 72 de ore. Şapte dintre şoferi au avut viteze cu peste 50 km/h mai mari decât limita maximă admisă. Pentru această abatere, li se va suspenda permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

În total, poliţiştii buzoieni au sancţionat cu amenzi, în perioada 23-24 ianuarie, 221 de abateri în trafic, au reţinut 17 permise de conducere şi au întocmit şase dosare penale. Celelalte zece suspendări de permise au fost determinate de nerespectarea regulilor privind depăşirea (unul), semnificaţia culorii roşii a semaforului (unul) şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice (opt).

În perioada menţionată, poliţiştii au întocmit două dosare penale pentru consum de alcool la volan, două pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat şi alte două pentru conducerea unui vehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendată exercitarea acestui drept.

Articolul precedentSitul arheologic Tirighina-Barboşi va beneficia de finanțare europeană
Articolul următorÎn judeţul Galaţi trăiesc peste 2.500 de cetăţeni străini