La Paşapoarte şi Permise se lucrează normal în zilele libere date de Guvern de Sf. Maria, 16 şi 17 august, prin Hotărârea nr. 595 din 2 august, doar 15 august urmând să fie zi nelucrătoare.

La Prefectura Galaţi, Biroul Apostilă, Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple şi Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor vor avea program normal de lucru în cele două zile.

Cele trei servicii vor onora toate programările de joi, 16 august, şi vineri, 17 august, şi vor derula operaţiunile specifice unei zile normale de lucru, conform programului standard, care poate fi consultat pe site-ul Instituţiei Prefectului.

În schimb, taxele corespunzătoare fiecărui tip de serviciu, care se plătesc în unităţi ce nu ţin de Prefectură, trebuie achitate în zilele lucrătoare premergătoare.

La Primăria municipiului Galaţi, programul cu publicul la Serviciul Stare Civilă în cele două zile a suferit modificări. Astfel, serviciul este deschis joi, 16 august, de la 9.00 la 12.00 şi de la 14.00 la 16.00, iar vineri se va lucra doar între 9.00 şi 12.00. Înregistrarea deceselor se poate face şi sâmbătă, în intervalul orar 9.00 – 13.00.

Articolul precedentConsiliul Judeţean Galaţi va prelua Direcția de Tineret şi Sport
Articolul următorBiciclist ucis pe un drum judeţean. Al treilea accident mortal, la Galaţi, în 36 de ore