Un biciclist care şi-a pierdut viaţa în cursul nopţii trecute, după ce a fost lovit de o maşină, este cea de-a treia victimă a accidentelor care au avut loc la Galaţi în ultimele 36 de ore.

În noaptea de luni spre marţi, la ora 2.48, poliţiştii din Tecuci au fost anunţaţi despre un accident cu victimă, care tocmai avusese loc în satul Ţigăneşti, din comuna Munteni. La faţa locului, oamenii legii au constatat că un localnic de 61 de ani, în timp ce-şi conducea autoturismul pe DJ 240, a lovit mortal un biciclist în vârstă de 65 de ani, care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers. Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ. În cauză, poliţiştii au deschis dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Biciclistul decedat la Ţigăneşti este cea de-a treia victimă a unor accidente petrecute pe raza judeţului Galaţi, în ultimele 36 de ore. Mai întâi, duminică seara, o tânără de 17 ani a fost spulberată de trenul Interegio Bucureşti – Iaşi, în apropierea gării din Tecuci. Apoi, luni seara, o femeie de 66 de ani a murit, în urma unui accident de circulaţie, provocat, pe drumul dintre Slobozia Conachi și Schela, chiar de soţul său.

Articolul precedentLa Paşapoarte şi Permise se lucrează şi în zilele libere date de Guvern de Sf. Maria
Articolul următorIrina Rimes, Vunk şi Ad Libitum Voices cântă la Galaţi de Ziua Marinei 2018