O tânără de numai 17 ani a avut parte de o moarte extrem de violentă, după ce a fost spulberată, duminică seara, de un tren Interregio, în apropierea Tecuciului.

Adolescenta a vrut să traverseze calea ferată, într-o zonă aflată lângă drumul de centură al municipiului din nord-vestul judeţului Galaţi. Tânăra nu s-a asigurat şi a fost lovită în plin de locomotiva trenului Interregio Bucureşti – Iaşi.

„Potrivit cercetărilor efectuate de poliţiştii de la Transporturi, a rezultat că tânăra s-a angajat în traversarea căii ferate fără să se asigure şi a fost lovită de trenul accelerat Interregio Bucureşti – Iaşi, care abia plecase din gară”, precizează un comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi.

Medicii de la Ambulanţă, sosiţi la faţa locului, nu au putut decât să constate decesul tinerei. „Victima avea multiple traumatisme craniene, fracturi şi secţiuni ale membrelor, leziuni incompatibile cu viaţa”, a declarat doctorul Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

Poliţiştii vor încerca să afle de la conductorul trenului circumstanţele exacte în care s-a produs tragedia. Mecanicul, un tânăr în vârstă de 32 de ani, nu se afla sub influenţa alcoolului în momentul producerii accidentului. Cercetările sunt continuate de oamenii legii pentru ucidere din culpă.

Articolul precedentO gălăţeancă prezintă ştirile TV pentru imigranţii români din Elveţia
Articolul următorGalaţiul şi-a făcut norma de şoferi beţi şi săptămâna trecută