Un bărbat de 84 de ani, din Tecuci, îşi va trăi bătrâneţile după gratii, după ce a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

Pe 7 noiembrie a.c., potrivit unui comunicat al IPJ Galați, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Tecuci, Biroul de Investigaţii Criminale s-au deplasat la domiciliul unui bărbat de 84 ani pentru a-l aduce la Galați în vederea executării pedepsei.

Potrivit polițiștilor, Tribunalul Galaţi a emis un mandat de executare în baza sentinţei penale pronunţată de Tribunalul Galaţi, definitivă prin decizie penală a Curţii de Apel Galaţi, prin care condamnatul are de executat pedeapsa închisorii de 10 ani, pentru infracţiunea de omor.

Bărbatul a fost găsit la domiciliu şi a fost ridicat de oamenii legii pentru întocmirea documentelor de încarcerare în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

Cum ajunge un octogenar să ucidă

Bătrânul a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi după ce a înjunghiat, cu un briceag, un tânăr de 20 de ani din Tecuci.

Poate părea absurd, dar conflictul a izbucnit de la biciclete. Cei doi s-au întâlnit în Piaţa Centrală din Tecuci. Amândoi erau cu bicicletele, iar tânărul de 20 de ani a lovit bicicleta bătrânului. Așa a început scandalul, cei doi înjurându-se reciproc. Victima l-ar fi îmbrâncit pe inculpat, iar acesta din urmă a scos un briceag şi l-a înjunghiat pe tânăr de două ori în zona toracică stângă. A fost suficient ca tânărul de 20 de ani să-și piardă viața. A fost transportat la spitalul din Tecuci, iar apoi la Galaţi, dar nu a supravieţuit.
Acum, ucigașul său de vârsta a treia s-a ales cu o condamnare de 10 ani, el fiind încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

 

Articolul precedentLocuri de muncă la cules căpșuni în Spania pentru șomerele din Galați
Articolul următorLa volan, fără permis, cu alcool la bord sau cu ambele abateri