Trei bărbați au fost prinși de polițiști la volan ori fără permis, ori cu alcool la bord, ori în ambele ipostaze ilegale și cu număr fals.

Pe 7.11.2018 , în jurul orei 08,10, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Berești Meria au depistat în trafic un conducător auto care nu avea dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice. Conducătorul auto, care se deplasa din sens opus echipajului de poliție, a pierdut controlul vehiculului și s-a izbit de un parapet al unui pod. În urma verificărilor, constatându-se situația ilegală menționată mai sus, au fost luate măsurile legale.

Fără permis și cu număr fals

Tot pe 7.11.2018, la ora 18,15 polițiștii din cadrul Politiei Oraș Tîrgu Bujor au depistat în trafic un conducător auto ce nu deținea permis de conducere. În plus, acesta conducea un autoturism cu număr fals de înmatriculare.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care nu detine permis de conducere și conducere  pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Carnet ba, alcool da

În aceeași zi de 7.11.2018, dar la ora 22,20, un echipaj al  Secției 3 Poliție Rurală Lieşti a depistat un bărbat, din comuna Liesti, județul Galați, conducând un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.

La testarea alcooltest a conducătorului auto a rezultat o valoare de 0.35 mg/l alcool pur ȋn aerul expirat.

Ȋn cauză, lucrătorii Secției 3 Poliție Rurală Liești au ȋntocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

Articolul precedentLa 84 de ani, va sta zece ani după gratii pentru că a ucis un tânăr
Articolul următorRecital, revistă şi musical, în weekend la Festivalul Internațional „Leonard”