Primarul galaţiului, Ionuţ Pucheanu, a declarat luni seara, în emisiunea televizată „Deschide lumea”, că vrea ca parada de 1 decembrie să aibă loc la Potcoava de Aur, nu pe strada Domnească. 

Tocmai anul acesta, când sărbătorim Centenarul Unirii, primarul nu mai vrea parada prin faţa Prefecturii, pe Domnească, deşi acolo este şi sediul nou al Primăriei.

„Noi ne organizăm ca parada de 1 Decembrie să aibă loc pe esplanada de la Potcoava de Aur. Pe acolo să aibă loc defilarea trupelor noastre, iar oficialităţile şi cetăţenii să aibă o zonă mult mai mare în care să poată vedea manifestările de 1 Decembrie. Ceea ce înseamnă că prima parte a acestui proiect ar trebui să se finalizeze până la 1 Decembrie”, a anunţat, luni seara, în emisiunea „Deschide lumea”, primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu.
Primarul Galaţiului a promis că, până la finele acestui an, cele două esplanade – Potcoava de Aur şi Dunărea – vor arăta la fel de spectaculos precum imaginile din proiectele aferente. Anul viitor se vor demara intervenţiile în zona Spicu, la Pasajul „Dunărea”, dar şi la primul segment al străzii Domnească.

Articolul precedentDoi muncitori găsiți în stare de inconștiență într-un colector de ape uzate
Articolul următorVictimele de la Colectiv, comemorate şi la Galați