Internat la Psihiatrie după scandal monstru în casa unui Terente neputincios

Internat la Psihiatrie după scandal monstru în casa unui Terente neputincios. Este vorba despre un tânăr din Galaţi, care le-a dat de furcă jandamilor. 

În apropierea weekendului, pe fondul consumului de alcool, unii gălăţeni o iau razna. Asta au constatat jandarmii gălățeni, sesizaţi des de comiterea unor fapte cu violență.

Ultima astfel de sesizare a fost făcută vineri, 1 februarie, în jurul orei 20,15, prin numărul unic 112. Un bărbat de 52 de ani, din Galați, a cerut ajutor, spunând că un tânăr a intrat în apartamentul vecinului Terente, în vârstă de 70 ani, invalid și nedeplasabil, spărgând ușa. 

Apelul a fost direcționat, de către Dispeceratul Secției 3 Poliție, echipajului de jandarmerie aflat în misiune de patrulare pe raza secției de poliție. 

În fața blocului, jandarmii au fost așteptați de cel care sunase la 112, care i-a condus în apartamentul cu pricina.

Beat şi drogat cu vapori de prenandez

Din verificări la fața locului, cât și din declarațiile persoanelor implicate, jandarmii au stabilit faptul că agresorul este un bărbat de 26 ani, domiciliat în Galați.

Acesta, după ce și-a făcut curaj bând și inhalând vapori de prenadez, a venit la ușa bătrânului Terente după tatăl său. Acesta se refugiase de aproximativ trei zile în casa vecinului. Întrucât proprietarul apartamentului, apelantul și tatăl tânărului, aflați în casă în acel moment, nu au deschis ușa la bătăile insistente ale acestuia, scandalagiul a spart-o.

Urmărire cu jandarmii pe urme

Nici ajuns înăuntru nu s-a potolit, spărgând şi ușa de la sufrageria bătrânului Terente. Cel care a sunat apoi la 112 l-a lovit peste faţă cu o ţeavă de pexal, în încercarea de a-l opri.  Tatăl scandalagiului, profitând de neatenția fiului, a fugit din apartamentul vecinului, cu fiul pe urmele lui. Jandarmii, ajunşi la faţa locului, l-au ajuns și l-au imobilizat, fiindcă  devenise agitat și violent şi față de oamenii legii.

Jandarmii l-au condus la sediul secției de poliție unde au întocmit actele de sesizare, pe care le-au înaintat polițiștilor, spre soluționare. Întrucât scandalagiul era destul de agitat și punea în pericol siguranța cetățenilor,  a fost dus la Spitalul de Psihiatrie din Galați unde medicul de gardă a dispus internarea.

Bătrânul Terente a decis să nu rămână cu paguba produsă, iar la recomandările jandarmilor s-a hotărât să depună plângere la secția de poliție.

Articolul precedentBaschetbaliştii gălăţeni nu prea au faţă de play-off
Articolul următorGălăţenii au urcat pe locul 2 în Liga Naţională de hochei