Gălăţenii au urcat pe locul 2 în Liga Naţională de hochei

Gălăţenii au urcat pe locul 2 în Liga Naţională de hochei, după victoria în cea de-a treia partidă cu formaţia harghiteană CSHC Marton Aron Sândominic.

După ce în primele două dispute a câştigat cu 21-1 şi 20-0, CSM Galaţi s-a impus în cel de-al treilea joc cu 18-0 (6-0, 3-0, 9-0). Cele trei întâlniri desfăşurate în acest weekend pe gheaţă Patinoarului Artificial „Dunărea” din Galaţi au fost la discreţia gazdelor, care au făcut scor de fiecare dată.

În meciul de duminică, pentru gălăţeni au marcat: Zagidulin 5, Kiricenko 4, Neznamov 3, Rybalko, Zsombor, Zabludovski, Fefelov, Butochnov şi Baskov. Echipa harghiteană, care a reuşit un singur gol în cele trei meciuri, este formată în exclusivitate din jucători sub 23 de ani.

După disputarea acestor partide, CSM a urcat pe locul 2 în clasamentul Ligii Naţionale de hochei pe gheaţă. Gruparea gălăţeană a acumulat 65 de puncte, din 24 de jocuri, fiind superioară la golaveraj (271-49 faţă de 204-63) celor de la Corona Braşov, care au tot 65 de puncte, din 26 de partide. Pe prima poziţie se află în continuare SC Miercurea Ciuc, cu 74 de puncte, din 30 de meciuri.

Următoarea partidă a echipei pregătite de Vadim Şakraiciuk este programată miercuri, 6 februarie, pe teren propriu, cu ACSH Gheorgheni.

Articolul precedentInternat la Psihiatrie după scandal monstru în casa unui Terente neputincios
Articolul următorInfanteriştii gălăţeni au plecat pentru a patra oară în Afganistan